Sales Funnel

Sales Funnel

Workshop ini di reka untuk usahawan yang ingin mengetahui tentang kaedah jualan yang berkesan. Peserta akan didedahkan kepada teknik perancangan jualan. Di akhir workshop ini, paserta akan dapat merancang jualan mereka dengan lebih efektif.
Ticket to a Lucrative Business

Ticket to a Lucrative Business

Workshop ini di reka untuk usahawan yang ingin mengetahui tentang asas pemasaran. Di akhir program ini, peserta akan menguasai prinsip asas pemasaran produk dan perkhidmatan.
Making Money: Monetize Your Idea

Making Money: Monetize Your Idea

Workshop ini di reka untuk usahawan yang tidak pasti tentang idea perniagaan mereka atau langsung tidak mempunyai idea untuk dijadikan perniagaan.
Making Money: The Next Step

Making Money: The Next Step

Workshop ini di reka untuk usahawan yang mempunyai idea perniagaan dan ingin mengenalpasti bagaimana untuk mengenalpasti sasaran pelanggan dan meminda idea perniagaan berdasarkan pelanggan sasaran tersebut.
VOICE: Power Pitch

VOICE: Power Pitch

Workshop ini di reka untuk usahawan yang ingin memperbaiki cara persembahan dan pengucapan bagi menceritakan tentang produk dan servis mereka. Di akhir workshop ini, para peserta akan dapat membuat validasi tentang produk ataupun servis mereka disamping dapat menyampaikan tentang produk mereka dengan lebih berkesan dan...